Projektni tim međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije – CroAGRO u Zagrebu, u punom je zamahu s pripremama ovog važnog agrarnog događaja.

U devet paviljona Zagrebačkog velesajma, kako najavljuju organizatori, okupiće se sve najbolje u poljoprivredi. Sajam će se održati pod pokroviteljstvom Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora,  Ministarstva poljoprivrede RH i Grada Zagreba, te partnera: Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Agronomski fakultet iz Zagreba, Fakultet agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka i Hrvatska zajednica županija.

Za četvorodnevni CroAGRO, od 30. 11. do 3. 12. 2023., već je iskazan veliki interes široke i poslovne publike, naročito zbog nezamenjivih B2B susreta. Očekuje se oko 25.000 posetilaca. Sajam se priprema prema standardima eminentnih međunarodnih.

Vrhunski uslovi za izlaganje poput mogućnosti dopreme izlagačkih eksponata kroz teretne ulaze u paviljone, do odabira termina održavanja sajma u periodu kada miruju poljoprivredni poslovi, samo su neki od elemenata zbog kojih se izlagači rado odazivaju na sajam kakav poljoprivreda zaista zaslužuje!

Posetioce, između ostalog, i ove godine očekuju brojne premijere poljoprivredne mehanizacije, zatvoreni, uređeni i zagrejani paviljoni, ali i istovremeno održavanje "Sajmova hrane i zdravog življenja". Sajamski popusti, brojne degustacije, zanimljiv popratni program, prezentacije, edukacije, radionice, jedna ulaznica za dva međunarodna sajma – može li bolje?!

Izdvajamo i važne konferencije i skupove o aktuelnim temama s ovog područja od mogućnosti dobivanja podsticaja do navodnjavanja, o primeni inovacija i visoke tehnologije te promocije zanimanja u poljoprivredi.

Više informacija o sajmu Croagro dostupno je putem linka: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/posjetitelji-2753/o-sajmu-2759/2759

ili na Fb stranici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094565820044