Razvojna agencija Vojvodine (RAV) poziva domaće kompanije za učešće na sajmu Fruit Attraction, sajmu svežeg i smrznutog voća i povrća, koji se od 3. do 5. oktobra održava u Madridu.

Pravo da učestvuju na sajmu u okviru zajedničkog štanda imaju privredna društva, zadruge i poslovna udruženja registrovana na teritoriji AP Vojvodine, koja se bave proizvodnjom svežeg i smrznutog voća i povrća, semenske robe, koštunjavog voća, lekovitog i začinskog bilja i sl, i koje ispunjavaju sledeće uslove: 

Izmirili su poreze i doprinose u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije

-  100% su u domaćem vlasništvu i

-  poseduju konkurenti proizvod za izvoz i/ili projekat za zajedničko ulaganje sa stranim partnerima

U okviru štanda mogućnost za izlaganje ima 8 kompanija. Rangiranje će se izvršiti na osnovu  vremena podnošenja prijave i kvaliteta izvoznog programa/projekta za zajedničko ulaganje/ ponude za prodaju kompanije. 

Sve troškove nastupa, zakupa sajamskog prostora i izgradnje štanda površine 120m², u hali broj 8, kao i troškove promotivnog materijala i obavezne upisnine u sajamski katalog snosi Razvojna agencija Vojvodine, dok učesnici sami snose troškove svog putovanja, smeštaja, transporta i špedicije sajamskih eksponata i druge troškove vezane za učešće.

RAV obezbeđuje 2 ulaznice po kompaniji/zadruzi/udruženju, dok ostale, ukoliko su potrebne, učesnici obezbeđuju i plaćaju sami.

Obaveza učesnika je da prilikom potpisivanja Ugovora o zajedničkom nastupu na sajmu RAV-u dostave jednu blanko solo menicu i da tokom nastupa na sajmu obezbede najmanje jednog predstavnika svog privrednog društva/zadruge/poslovnog udruženja sa aktivnim znanjem engleskom jezika.

Rok za prijavu je 14. jul 2023. godine.

Prijavu za učešće možete skinuti ovde.

Nakon popunjavanja pošaljite je na mejl   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Sve dodatne informacije mogu se dobiti od Milane Borisev, na telefon 021/472-32-44.