Aktuelne svetske prilike povezane s ratnim žarištima, klimatske promene i razdoblje nakon pandemijskih godina, poljoprivrednu proizvodnju više nego ikada stavljaju u središte interesa. Potencijal ove privredne grane, na specifičnoj platformi, i ove godine, u svim svojim segmentima predstavlja Zagrebački velesajam. Pod sloganom „Sajam kakav poljoprivreda zaslužuje“, u odabranom delu godine kada poljoprivredna proizvodnja miruje, na međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije „CroAgro“, u devet paviljona biće izloženo sve najbolje u poljoprivredi!

Nakon svih već spomenutih događaja i svesna važnosti proizvodnje hrane, poslovna i široka publika iskazala je veliki interesovanje za direktne susrete licem u lice na sajmovima. Upravo to pokazuje da ova forma odoleva svim savremenim tehnologijama komuniciranja i marketinga, i jednostavno nosi oznaku nezamenjivosti.

Prostor Zagrebačkog velesajma jedinstveno je mesto za organizaciju ovakvog događanja, u doba godine kada se prezentacije, promocije, edukacije i radionice, mogu održavati u uređenim, zatvorenim i zagrejanim paviljonima. Pripremljen prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora pokazaće kakve su perspektive u ovoj važnoj privrednoj grani.

Šta će se događati, o čemu govoriti i zašto se isplati doći od 30. 11. do 03. 12. 2023. na Zagrebačkom  velesajmu?

Ukratko, četvorodnevno događanje može se svesti pod zajedničke naslove - Proizvođači mehanizacije i opreme „lokomotiva“ efikasne poljoprivrede, Promocija zanimanja u poljoprivredi – već sada tražena, a svakako i zanimanja u budućnosti, Kako do evropskog novca ili kreditnih linija, Navodnjavanje – nasušna potreba, Primena visoke tehnologije u poljoprivredi, Kvalitetno poljoprivredna proizvodnja…

U istom terminu, održaće se i Sajmovi hrane i zdravog življenja, pa će to biti prilika da se probaju proizvodi označenih oznakama originalnosti i kvaliteta. Sajmove će pratiti brojne popratne manifestacije promotivno – prodajnog i kongresnog karaktera.

Program se održava u partnerstvu s  Ministarstvom poljoprivrede, Hrvatskom poljoprivrednom komorom, Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu (HAPIH), Agronomskim fakultetom i Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Zašto nikako ne treba propustiti ovogodišnji CroAgro?

Ističemo odlične uslove izlaganja, boravak u zatvorenim, uređenim paviljonima od kojih je njih šest međusobno spojenih, sve paviljone s teretnim ulazima za dopremu izlagačkih eksponata, B2B susrete, održavanje dva međunarodna sajma u istom terminu – CroAgra i Sajmova hrane i zdravog življenja u čak devet paviljona, očekivani dolazak 25.000 posetilaca i prezentaciju svega najboljeg u poljoprivredi na jednom mestu te popuste od 15 posto za prijave do 26. juna.

Zato još danas u svojim kalendarima zaokružite termin održavanja ovog značajnog sdajamskog događaja u poljoprivredi.

Ipak, pre svega, do 26. juna, iskoristite odlične popuste za ranu prijavu za izlaganje!

Više informacija: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ili na sajtu: www.zv.hr

 

 

 

 

.