Kompanija Milurovic komerc će sutra, 22. juna, u Irigu održati prezentaciju mašina u radu. Prezentacija počinje u 11 časova, na jednoj od parcela vinarije Kovačević.

U pitanju je poljoprivredna mehanizacija, grupacija voćarsko-vinogradarskog programa, sa dugom tradicijom kako na inostranom tako i na našem tržitu. Proizvodi pripadaju grupaciji priključnih mašina koje se koriste u gotovo svim agrotehničkim i pomotehničkim merama kao što je redna i međuredna obrada zemljišta, uklanjanje korova, aplikacija pesticida, zelena i rezidba na zrelo itd.

Biće prezentovane mašine vrhunskog i dokazanog kvaliteta koje će učiniti da svaka proizvodnja postane efikasnija i rentabilnija.

Svima mkoji su zainteresovani za ove mašine, inženjeri kompanije će pomoći u odabiru najoptimalnijeg rešenja za konkretan voćnjak/vinograd.

Pored domaćeg iskustva svi će biti u prilici da dobiju stručne savete i od inostranih stručnjaka čije brendove zastupa "Milurović komerc" , a  koji će biti na raspolaganju u toku trajanja prezentacije.

Milurović komerc je, inače, porodična firma osnovana 1992. godine. Generalni je zastupnik Kubota poljoprivrednih i građevinskih mašina. Ima mobilnu servisnu ekipu koja je spremna za izlazak na teren u svakom trenutku. Na lageru imaju veliku količinu rezervnih delova. Ovu firmu odlikuje kontinuirani razvoj i unapredjenje, kako prodajnog programa tako i stručnosti tima.

 

Sve dodatne infomacije mogu se dobiti pozivom na brojeve: +381 63 503 488, +381 63 104 8650, +381 63 104 8082, +381 63 104 8434.