Poštovani, 
Privredna komora Vojvodine, Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Novom Sadu, Novosadski sajam, Zadružni savez Vojvodine i Savez vinara i vinogradara Srbije u okviru 89. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu organizuju 
 
3. DAN VOĆARA I VINOGRADARA
 
Treći dan voćara i vinogradara održaće se u sredu, 25. maja 2022. godine sa početkom u 10.00 časova u Velikoj sali Kongresnog centra Novosadskog sajma. 
Pozivamo Vas da uzmete učešće na predavanjima eminentnih stručnjaka, predstavnika struke i nauke, voćara i vinogradara, kao i domaćih i italijanskih stručnjaka u proizvodnji i plasmanu voća. 
U svečanom delu će se obratiti: prof. dr Nedeljko Tica, dekan Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, mr Jelena Nestorov Bizonj, predsednica Zadružnog saveza Vojvodine, Stefano Zannier, Sekretar za poljoprivredno-prehrambene, šumske, riblje i planinske resurse regije Furlanije-Julijske krajne (FRIULI VENEZIA GIULIA), a treći po redu Dan voćara i vinogradara će otvoriti Boško Vučurević, predsednik Privredne komore Vojvodine. 
Medijski pokrovitelj 3. Dana voćara i vinogradara biće Radio-televizija Vojvodine, a medijski partneri „Dnevnik-Poljoprivrednik“ AD i „Dobro jutro-Dnevnik“ AD. 
 
Prijava na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   ili telefone: 021 480 3720; 063 517 304; 063 577 710, najkasnije do 24. maja 2022. godine.