Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Odeljenje za upravljanje IPARD programom i Uprava za agrarna plaćanja pozivaju zainteresovana  privredna društva i preduzetnike, koji se bave pružanjem konsultantskih usluga, izradom poslovnih/biznis planova, projekata i tehničke dokumentacije, da prisustvuju infomativnoj radionici koja će biti održana u četvrtak, 12. avgusta 2021. godine  sa početkom u 10.00 časova u Poljoprivrednom klubu, Bulevar kralja Aleksandra 84/I, Beograd.
Teme informativne radionice su:
Šesti Javni poziv za Meru 1 i Četvrta izmena Pravilnika za IPARD Meru 1: Investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava,
Četvrti Javni poziv za Meru 3 i Četvrta izmena Pravilnika za IPARD Meru 3: Investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprovrednih proizvoda i proizvoda ribarstva i
Priprema IPARD III programa Republike Srbije 2021-2027.
Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti najkasnije do 09.08.2021. godine, odnosno do popune slobodnih mesta, putem  prijavnog formulara koji se nalazi na sajtu Ministarstva poljoprivrede .
 Zbog epidemiološke situacije,mole se zainteresovani učesnici radionice da ispred svake konsultantske kuće prijavite najviše jednog predstavnika. U slučaju velikog interesovanja biće organizovana dodatna radionica, navodi se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede.