Značajne novine na sajtu www.bkt-tires.comne ogledaju se samo  u grafici već i u jedinstvenom sadržaju. Zahvaljujući pričama BKT ambasadora svi će biti u prilici da otkriju svet BKT očima korisnika. Usmereni na korisnika je novi snažan koncept koji je kompanija BKT zvanično plasirala na svom novom veb sajtu. Sajt ima novi izgled, ali sadržaj koji nudi je značajan više nego ikadpredstavljajući vezu između BKT i njegovih korisnika.

Tako na sajtu u odeljku "O nama" BKT je izabrao slogan "O nama je priča o vama" kao što bi i rekli "BKT ste vi". Usvajanjem ovog principa veb sajt je kreiran sa posebnim grafičkim interfejsom koji pravi novu vezu sa korisnikom koristeći brojne video priloge i fotografije, nove ikone, jednostavno i brzi prikupljanje podataka i neka tehnička podešavanja kao što su novi alati koji pokazuju pritiske u pneumaticima i opterećenja.

BKT pneumatici sada nisu  prikazani samo kroz foto galeriju već i kroz realne reportaže korisnika kao i onim posvećenim testiranju pneumatika.

BKT priče su nadstale zajvaljujući ambasadorima BKT peumatika koji imaju ključnu ulogu na novim vebsajtu. To će, kako navodi BKT značajno unaprediti portfolio iskustava kroz direktan dijalog od korisnika do korinika. Zahvačljujući ovom svako je u prilici da pronađe rešenje za svoje potrebe u skladu sa svakodnevnim radom.

BKT poziva sve da prate sajt jer su prikazane priče iz različitih delova sveta kao i upotreba pneumatika na različitim mašina.