ARGOTRACTORS_Logo_Payoff U skladu sa odlukom Vlade Italije od 22. marta 2020. i sa ciljem da aktivno doprinese smanjenju širenja virusa “Kovid-19” grupacija Argo Traktors je usvojila i počela da primnjuje odluke koje koje donose izmene u radu.

Prema  informacijama koje smo dobili iz ove kompanije, za sada, do 3. aprila su obustavljene proizvodne aktivnosti, dok su aktivnosti u vezi kancelarijskih poslova smanjene, a sve u cilju da se napravi sigurnije zdravstveno okruženje za sve zaposlene u grupaciji.

U skladu sa postavljenim granicama u radu i trenutne situacije ova grupacija obaveštava korisnike da nastavlja sa tehničkom podrškom, prodajom kao i pomoć klijentima posredstvom mejlova i telefonskih kontakata.

Grupacija Agro Tractors nastavlja da prati situaciju i najvaljuje da će čim uslovi to budu dozvolili ponovo, brzo i fikasno ponovo pokrenuti proizvodnju. Podsetimo, osnovna delatnost grupacije Agro Tractors jeste proizvodnja traktora, a pod njihovom kapom se nalazi i brend Landini koji na domaćem tržištu zastupa "Delta agrar".

M.A