Restoran Studnja u Gložanu poziva zaljubljenike u fotografiju, ali i dobar zalogaj da zabeleže svoje najlepše trenutke i doživljaje iz Studnje, te učestvuju na nagradnom foto-konkursu.
Na konkursu mogu učestvovati samo fizička lica. Nagradni foto-konkurs otvoren je od 26. oktobra do 10. decembra. 2019.  godine za sve zainteresovane bez obzira na prebivalište u Srbiji i godine starosti.
 
Nagrađuje se najbolja fotografiju koja može prikazivati:
1. Enterijer restorana Studnja
2. Eksterijer restorana – bašta, jezero, dvorište, dečije igrališe
3. Uživanje u specijalitetima restorana Studnje
4. Porodično druženje – proslava rođendana, punoletstva, poslovna i druga slavlja
5.Romantični trenutci u restoranu Studnji za dvoje
 
Biraće se fotografija koja na najbolji način prezentuje restoran Studnja, ambijent i atmosferu, boravak u Studnji, doživljaj, emociju, lepotu i avanture. Po mogućstvu sve to u jednoj fotografiji. Fotografije moraju biti napravljene isključivo u Restoranu Studnja.
Učesnicima se ostavlja sloboda da, u skladu sa zadatom temom, izraze svoje ideje i ispolje kreativnost.
Na konkursu mogu učestvovati fizička lica tako što fotografije koje  kandiduju za nagradnu igru najpre objave na  instagram profilu @restoranstudnja i ličnom profilu na Insta story sa tagovanjem lokacije Restorana Studnja i hashtag  #restoranstudnja
Svaki učesnik u takmičenju može objaviti najviše 5 svojih fotografija u toku trajanja konkursa.
Na kraju konkursa izabraće se najbolja fotografiju koja će biti nagrađena vaučerom za jelo i piće u restoranu Studnja u ukupnom iznosu od 7.000,00 dinara                                     
Fotografije  se vrednuju na osnovu broja lajkova i ocene stručnog žirija.
Glavnu nagradu će osvojiti fotografija sa najvećim brojem lajkova i glasova žirija. 
 
Svaki učesnik može postaviti najviše 5 (pet) različitih crno-belih ili fotografija u boji. Fotografije moraju biti izvorne, bez intervencija u vidu montaže ili grafičke obrade. Nije dozvoljena obrada fotografija, osim osnovne digitalne obrade, poput uobičajene korekcije boje i kontrasta. Dakle u obzir dolaze samo fotografije koje su potpuno izvorne, bez bilo kakvih dorada i prikazuju realnu sliku. 
 
Svaki učesnik konkursa mora biti autor ili nosilac autorskih prava za fotografiju koju prijavljuje na konkurs.
Organizator se obavezuje da, u slučaju korišćenja fotografija, vidljivo označi autora.
Autori ustupaju svoje fotografije na korišćenje restoranu Studnja i odriču se prava na bilo kakvu finansijsku ili drugu naknadu. Zabranjeno je dodavanje logo-a, logotipa i drugih oznaka na fotografijama. Organizator nije odgovoran za sve netačne ili nepotpune informacije od strane učesnika.  
 
Sve fotografije prijavljene na konkurs naći će se  na  hashtag  #restoranstudnja.  Nagrađenu fotografiju organizator će objaviti na web stranici www.restoranstudnja.com
 
Više informacija na www.restoranstudnja.com na stranici NAŠA PRIČA. 
 
A.M.