Ponude pšenice na novosadskoj berzi ima kao i tražnje, ali rasponi cena jedne u odnosu na drugu stranu su suviše veliki da bi se realizovala trgovina, tako da se ovom robom protekle nedelje uopšte nije trgovalo na "Produktnoj berzi".
Kukuruz je u toku prošle nedelje imao najpre blagi cenovni pad, pa potom rast. Berzansko trgovanje je početkom nedelje je otvoreno cenom 15,10 dinara po kilogramu, ali je krajem nedelje registrovana cena od 15,40 dinara po kilogramu. Ako se uzme u obzir trend u toku nedelje, evidentno je da je cena u blagom porastu.
Tržište soje se stabilizovalo na relativno niskom cenovnom nivou. Realizovana cena trgovanja od 41 dinar po kilogramu je za 0,60 odsto veća nego prethodne nedelje. U odnosu na tačno pre godinu dana, cena ove uljarice niža je za čitavih 25 odsto. Vrednovano u dolarskim vrednostima, cena je u realnom padu u odnosu na period od pre godinu dana za čitavih 47 odsto.
Od ostale robe na novosadskoj berzi trgovalo se još samo mineralnim đubrivom SAN i to po ceni od 39,27 dinara po kilogramu.