* To što su vadilice Keiler  uvrštene u ponudu "Profi agrara" u proteklih godinu dana pokazalo se kao dobar potez, jer zainteresovanost poljoprivrednika za nabavku ovakvih mašina raste
 
Manifestacija Dan otvorenih vrata - Mini-sajam, koji je po peti  put organizovalo preduzeće "Profi agrar" na lokaciji između Siriga i Srbobrana, gde je i sedište ovog preduzeća u Srbiji, okupila je 8. maja više od 300 učesnika, mahom poljoprivrednih proizvođača i poslovnih partnera. Mini-sajam "Profi agrara" polako je iz godine u godinu zauzeo svoje mesto u kalendaru manifestacija, a održava se  kako bi ovo preduzeće korisnicima predstavilo poljoprivrednu tehniku koja je u prodajnom asortimanu.
Posetioci Dana otvorenih vrata mogli su da vide asortimane novih, ali i polovnih pogonskih i priključnih mašina.  Paleta prodajnog programa  mašina lane je proširena i vučenim vadilicama za korenasto-krtolasto povrće Keiler, modelima 1 i 2 nemačkog proizvođača Ropa, prepoznatljivog na domaćem tržištu po mašinama za manipulaciju šećernom repom. To što su vučene mašine Keiler  uvrštene u ponudu "Profi agrara" u proteklih godinu dana pokazalo se kao dobar potez, jer, kako je objasnio menaxer prodaje "Profi agrara" Bojan Dragojević, raste interesovanje poljoprivrednika za nabavku ovakvih mašina, s obzirom na to da je sve manje radne snage koja je ranije radila na poslovima sakupljanja korenasto-krtolastog povrća.  Vadilica Keiler 1 je jednoredna. Pogon na radnim elementima na vadilici obezbeđen je preko hidrotransmisije. Na modelu Keiler 1, zahvaljujući senzorima koji reaguju na opterećenje mašine, omogućeno je potpuno hidraulično podešavanje radne brzine svih komponenti za čišćenje, konvejera i lanaca. Hidropogon obezbeđuje i da se brzine svih jedinica za čišćenje kontrolišu automatski. Za sve jedinice čišćenja, maksimalna snaga obezbeđena je pri radu priključnog vratila traktora na 450 obrtaja u minuti. U Keiler 1 ugrađuje se bunker kapaciteta šest tona nosivosti. 
Značajan segment prodaje "Profi agrara" su i priključne mašine nemačkog proizvođača Lemken. Učesnicima Mini-sajma predstavljena je gama proizvoda, odnosno različiti tipovi plugova obrtača, razrivačkog oruđa, kratkih tanjirača, setvene tehnike. Posetiocima je bila interesantna kombinovana mašina za predsetvenu pripremu i setvu strnina u jednom prohodu. Mašina radne širine tri metra sastoji se od roto-drljače Zirkon, prednjeg paker-valjka i setvene baterije. Za rad ove mašine, u zavisnosti od tipa zemljišta, potreban je traktor sa 150 konjskih snaga.
I prikolice visokog kvaliteta Agroliner nemačkog proizvođača Kröger Fahrzeugbau prikazane su na sajamskoj manifestaciji. Karatkerišu ih snažna i izdržljiva šasija, ojačane stranice, a u ponudi je i veliki izbor dodatne opreme. U programu namenjenom za transport poljoprivrednih proizvoda su i prikolice poljskog proizvođača Pronar. Posetioci Dana otvoenih vrata mogli su po prvi put  na ovoj adresi da vide i rasturivače stajnjaka, ali i pretovarne prikolice, takođe nemačkog proizvođača Bergmann. 
U ponudi "Profi agrara" su i ekstenzije za hederski sto i bočne kose. Preduzeđe "Profi agrar" je među poljoprivrednicima poznato i kao prodavac demo i polovne mehanizacije, i to traktora John Deere i kombajna Claas, ali i polovnih kombajna za luk i krompir Grimme.  Posetiocima je predstavljeno više ovakvih modela, a svi su mogli da posete i prodavnicu rezervnih delova koja se nalazi u dvorištu preduzeća i da se upoznaju s radom servisne službe, veoma bitnog segmenta svakog preduzeća koje se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije.