Savez pčelarskih organizacija Vojvodine u saradnji s Poljoprivrednim fakultetom
organizuje tradicionalno 36. sajam pčelara Vojvodine u subotu, 3. marta na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, Trg D. Obradovića 8, sa početkom u 10.00 časova.
Na Sajmu će biti obrađene teme: Hrana i ishrana pčela u praktičnom pčelarenju, Tehnologija pčelarenja na visoke prinose, Američka kuga pčelinjeg legla stari a uvek novi izazov u pčelarstvu.
Biće organizovana i velika prodajna izloĐba pčelarske opreme, pribora, pčelarske literature, preparata za lečenje pčela, repromaterijala za pčelarstvo i pčelinjih proizvoda, koja počinje u 9.00 časova.
Kotizacija za učesnike sajma je 600 dinara. U kotizaciju je uračunat reklamni materijal sa radovima predavača i radovima stranih autora. Kotizacija se plaća neposredno pre početka Sajma ili na tekući račun Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine 340-1957-73 Erste banka sa naznakom kotizacija 2018.
Za članove SPOV-a, reklamni materijal i ulaz na 36. sajam pčelara Vojvodine je besplatan.
Detaljnije informacije mogu se dobiti na telefone +38163547012 ili na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži