Gradsko veće Kragujevca doneo je odluku da 2018. godine udruženjima i organizacijama koje se bave poljoprivredom dodeli 1,3 miliona dinara iz budžeta i objavilo javni poziv za konkurs na koji zainteresovani mogu da se prijave do 1. decembra ove godine. Maksimalni iznos koji može biti dodeljen jednom udruženju je 400.000 dinara.
Predlog programa može podneti udruženje koje  ima sedište na teritoriji Kragujevca, da je registrovano u skladu sa zakonom, da je direktno odgovorno za pripremu i realizaciju programa koji predlaže, da je programe za koje je ranije apliciralo i dobilo sredstva iz gradskog budžeta uspešno realizovalo i opravdalo dobijeni novac.
Dokumentacija za podnošenje predloga programa u oblasti poljoprivrede može se preuzeti na zvaničnoj internet stranici grada ili lično u Gradskoj upravi za privredu, Odeljenju za poljoprivredu, u kancelariji 406, radnim danima od 8 do 15 sati.
Preliminarnu listu odobrenih programa utvrdiće komisija koja sprovodi konkurs, dok će Gradsko veće najkasnije do 30. decembra doneti odluku ko je dobio budžetski novac, dok će ugovori s udruženjima čiji su programi prihvaćeni biti zaključeni do 31. januara naredne godine.

B. Nenković

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži