Credit Agricole Srbija predstavila je svoju najnoviju ponudu finansijskih proizvoda namenjenih poljoprivrednom sektoru, kao i specijalnu jesenju akciju AgroGrandPrix kartice na 14. šumadijskom sajmu poljoprivrede, koji je održan od 7. do 10. septembra u Kragujevcu.
Tom prilikom Credit Agricole Srbija predstavila je specijalnu akciju osmišljenu da poljoprivrednicima pruži finansijku podršku za jesenje radove. Banka će tokom septembra odobravati AgroGrandPrix kreditnu karticu za plaćanje repromaterijala na rate bez kamate, bez troškova održavanja kreditne partije i bez troškova kamate na revolving.
AgroGrandPrix je kreditna kartica koja omogućava poljoprivrednim gazdinstvima kupovinu repromaterijala na šest ili 12 rata bez kamate. Svi iznosi od 6.000 do 11.999 dinara se automatski dele na šest mesečnih rata, dok se iznosi od 12.000 dinara i više dele na 12 rata. Ako se rate izmiruju do 10. u mesecu, nema troškova kamate, a za transakcije s odloženim plaćanjem obračunava se jednokratna provizija od pet odsto prilikom transakcije.

S. V.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži