Od 1. maja, novi ovlašćeni distributer poljoprivredne mehanizacije i opreme "John Deere" u Srbiji biće preduzeće "Kite" d.o.o." koje će korisnicima ponuditi paletu usluga, obuhvatajući i pružanje podrške u radu mašina, finansiranje pri nabavci mašina, kao i nabavku rezervnih delova i obuku rukovalaca.
Poljoprivrenicima u Srbiji, osim mašina i opreme proizvođača "John Deere", firma "Kite" će obezbediti i nabavku poljoprivredne tehnike nekoliko renomiranih zapadnoevropskih i američkih proizvođača. Jedan od osnovnih ciljeva u poslovanju na tržištu Srbije kompanije "Kite" jeste uspostavljanje dugoročnog i čvrstog partnerskog odnosa s korisnicima i stvaranje ambijenta konkurentne poljoprivredne proizvodnje.
Osnivač preduzeća "Kite" d.o.o. u Srbiji je kompanija "Kite Zrt" iz Mađarske koja uspešno posluje već četiri decenije u poslovima distribucije "John Deere" poljoprivredne opreme, kao i primene i razvoja savremenih tehnologija u poljoprivrednoj proizvodnji.
Preduzeće "Kite" će asortiman svojih usluga premijerno predstaviti na 84. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji će se održati od 13. do 19. maja 2017.

M. A.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži